Jocany  Crowd  Services

                                                                                                                Chauffeursdiensten & Security

Welkom op de site van Jocany Crowd Services!

Met ruim 20 jaar landelijke en brede ervaring in de beveiligingsbranche en een aantal jaren ervaring in de touringcarbranche bieden wij sinds 2009 Chauffeursdiensten & Security aan.  Wellicht dat wij u kunnen helpen tijdens drukke perioden en bij ziekte of uitvallen van een beveiligingsmedewerker of chauffeur.Voor de Chauffeursdiensten  geldt: 
Jocany Crowd Services helpt graag collega Touringcarbedrijven bij het invullen van een openstaande rit. Het is ook mogelijk om eigen (besloten) ritten te rijden. Wij kunnen u voorzien van tips en ideeën maar ook zijn uw eigen wensen of plannen van harte welkom. Door goede samenwerking met collega touringcarbedrijven is het mogelijk om uw uitje of reis te rijden of laten rijden.  Maar ook als u een (privé) chauffeur nodig heeft kunnen wij u een passende oplossing bieden.


Voor Security  geldt: 
Jocany Crowd Services helpt graag collega beveiligingsbedrijven bij het invullen van diensten of opdrachten. Ad-hoc klussen of een opdracht  voor een bepaalde tijd zijn ook welkom en kan door landelijk goede samenwerking met collega beveiligingsbedrijven uitgevoerd en ingevuld worden.Gastheerschap en service staan bij alle aangeboden diensten hoog in het vaandel,